Miért jó ugrókötelezni? - Bármilyen sporthoz hasznos lehet kiegészítésképpen vagy csak úgy, napi mozgásnak.
Gymboss timer - Ugrókötelezéshez és bodyrock edzéshez is rendkívül praktikusnak bizonyult
Pár szó a kitartásról - Saját magamért sportolok.
Tavaszillat - Imádom, mikor kisüti a szemem a nap ugrókötelezés közben.

2011. szeptember 3., szombat

Őszi tervek

Kissé nehéz kánikulában nekiállni mozogni, ezért a múlt héten a meleg miatt elosztottam az edzéseimet: így is csak két komplett és egy rövidke 40 perces tornát tudhatok magam mögött. Nem szeretem ezt a tétlenséget, de a forróság kivette minden erőmet. Eljött az ideje, hogy újra a cukormentes diétára fogjam magam és elkezdjem komolyan venni az edzéseimet, mert eléggé elengedtem magam az elmúlt hetekben.
A héten tehát egy 45  perces comb és fenék edzéssel indítottam, majd ezt kedden némi futás követte. 8 perc 16mp-ig futottam megállás nélkül. Ez nem hangzik soknak, de én alapból utáltam futni, most pedig annyira élvezem a dolgot, hogy meg sem lehet állítani. Ezt az időt csak javítani szeretném a jövőben, rontani semmiképp. Szerdán egyórás fenék-comb torna következett, majd csütörtökön és ma comb-has.
Túlvagyok egy lazább időszakon, jó lenne tartani a jelenlegi tempót. A következő hetekben a rengeteg munka fogja meghatározni a mindennapjaimat. Az ősz általában így telik, tavaly emiatt egy teljes hónapot kihagytam. Ezt elkerülve a céljaim a következők:
  • Cukormentes diéta (egy-egy nap belefér némi süti, de nem rendszeresen)
  • Naponta gyümölcs-zöldség
  • Fehérjepor minden edzés után
  • Hetente  négy edzés, abból legalább három alkalom fenékre (narancsbőrt ugye nem szeretnék)
  • Este 6 után nem eszem kenyeret
  • Pihenőnapokon futás vagy ugrókötél
A legtöbben ilyenkor dőlnek hátra: itt az ősz, vége a fürdőruhaszezonnak. Nálam ez nem működik: pár hét alatt semmi nem hoz tartós eredményt. Ha végig mozgom a telet, akkor jővőre is jó formában lehetek.:)
Kissé sajnálom, hogy vége a nyárnak, ez a kedvenc időszakom. Múlt pénteken négyen szalonnasütést rendeztünk a csónakázótón. A "Summer closing party" nevet kapta az este, ami kissé illegálisra sikeredett (tűzgyújtási tilalom volt épp érvényben), meg a szúnyogok is többen voltak a kelleténél, de megint együtt volt a társaság és mindenki jó érezte magát.:)


Felfedeztem egy új és meglehetősen fárasztó gyakorlatkombinációt combra Bodyrock Tv-n. Négy ütemból áll oldalanként, párban 20 elegendő egy sorozatnak:

Holnap délelőtt futás a program, délután fenék-comb-has-felsőtest edzés. Csak bírjam energiával. :)

0 Comments:

Minden jog fenntartva © Formabontás A weboldalt készítette: Bárány István, 2012