Miért jó ugrókötelezni? - Bármilyen sporthoz hasznos lehet kiegészítésképpen vagy csak úgy, napi mozgásnak.
Gymboss timer - Ugrókötelezéshez és bodyrock edzéshez is rendkívül praktikusnak bizonyult
Pár szó a kitartásról - Saját magamért sportolok.
Tavaszillat - Imádom, mikor kisüti a szemem a nap ugrókötelezés közben.

2012. október 23., kedd

Egyensúly

Mindig nehéz elkezdeni a hónapos kihagyások után. Nálam rosszabb blogger a világon nincs, havi egykét bejegyzéssel néha értelmét sem látom ennek az egésznek. Apró változtatásokat tartok szükségesnek: vannak konkrét és homályos elképzeléseim, meglátjuk mi lesz belőle. A lényeg, hogy változtatni szeretnék a blog tartalmán, szeretnék több információt az idelátogatók számára. Meglátjuk.
Mindezekhez kell az az egyensúly, amit az elmúlt egy hónapban elvesztettem. Kibillentettek. Az elején még próbáltam ellenállni, de nem sikerült. Ha folyton bolondok háza van körülöttem, egy idő után átragad rám is. Stressz, rosszkedv, szombatok, túlórák, kialvatlanság. Kicsit nekikeseredtem. Ehhez a bizonyos egyensúlyhoz ugyanis nekem a mozgás kell. Ha nem jut elég idő rá, rosszabbul érzem magam a bőrömben. Mindezt tetézte, hogy a folytonos rohanás miatt az evéssel is kapkodnom kellett. Ismerem a következményeit a helytelen kajálásnak: ettől csak még rosszabb lett. Aztán múlt pénteken, mikor már betelt a pohár, jött ez a hosszú hétvége, kicsit visszataláltam saját magamhoz és most elmondhatom, hogy jobban érzem magam.
Szeretek heti öt-hat órát edzeni: ezt tartottam a legnagyobb rohanásban is, de volt két hét, mikor alig jött össze a négy óra. A terem nagy segítség, csak fel kell menni munka után és már edzhetek is. Nem kell helyet csinálni, nem kell aggódni, hogy bárkit zavarok.
Haladok azzal az elhatározásommal, hogy végigcsinálom az összes ZWOW-ot. Ma épp a hetedik volt a soros. Bevallom, a négyest kihagytam, mert ahhoz a terem, mint helyszín alkalmasabb lenne. Mindenképpen ki szeretném pipálni a listámon, de eddig valahogy nem vitt rá a lélek. Valamiért nagyon félek tőle! :)Holnap munka után csapok egy kiadós lábedzést, ha marad időm, akkor pedig jöhet a ZWOW8. Amit egyszer már teszteltem és tudom, hogy gyilkos kis edzés.

0 Comments:

Minden jog fenntartva © Formabontás A weboldalt készítette: Bárány István, 2012