Miért jó ugrókötelezni? - Bármilyen sporthoz hasznos lehet kiegészítésképpen vagy csak úgy, napi mozgásnak.
Gymboss timer - Ugrókötelezéshez és bodyrock edzéshez is rendkívül praktikusnak bizonyult
Pár szó a kitartásról - Saját magamért sportolok.
Tavaszillat - Imádom, mikor kisüti a szemem a nap ugrókötelezés közben.

2013. augusztus 11., vasárnap

Szabadságon

Egy évben kétszer megadatik, hogy több mint 10 napot itthon tölthessek. Péntek délután végre elkezdődött a nyári szabadságom, ami idén végre nyaralást is jelent, 4 napot a Balaton partján. :) 

Mit csinál az ember lánya ilyenkor? Oda kellene figyelni a kajára például, mert a paprikás chips, ami tegnap rákerült az étlapomra, nem a legmegfelelőbb táplálék. Évek óta nem ettem, tegnap megesett, ez van.
Szerencsére vége a kánikulának. Nekem a meleg teljesen elveszi az erőmet. Hősiesen végigedzettem a forró napokat, de nagyon nehéz volt. Az céges edzőteremben 31-32 fok uralkodott, nincs légkondi. De 40 fokos hőségben mindegy mitől izzadok, az esetemben erre az edzés erősen rátett. :)
A nagy szabadságot szeretném nagy edzésekkel tölteni, főleg péntekig. Ma bementem a terembe és lenyomtam egy fenékre koncentráló edzést. Az egylábas csípőemeléseket immáron 17,5 kilóval csinálom, jót tesz, nekem elhihetitek. Többet foglalkozok most a hátsómmal, szerencsére meg is látszik. Gyakoroltam az "L" ülést is. Nagy vágyam. Nekem egy tornapad szélén megy csak, behúzott lábakkal. A végén pedig volt 3x8 vállról nyomás és 3x8 bicepsz is. Csupán ez a két gyakorlat maradt meg a fegyenc mellé. 
Fegyencedzés: nem álltam le vele, csinálom folyamatosan. A fekvő 3. lépéséből két kör is megy: 30-20-20 és 20-20-20 ismétlésekkel. 3x30 kellene, hogy szintet lépjek, de ahhoz még úgysem vagyok elég erős. A híd harmadik lépése nem megy, a fejem olyan stabilan lent marad, el sem lehetne mozdítani. 
A kézenállással most kicsit megálltam, nem volt rá energia a melegben. Találtam egy jó kis oktató videót, nézem a trükköket. Csak át kellene lendülni és neki a falnak. Mondani könnyű, ugye. 
Az edzéseim eltolódtak a súlyzós konditermi, illetve a fegyencedzés fele. Nyitok az új gyakorlatok fele. Sosem gondoltam volna, hogy kézenállásra vágyom majd, "L" ülésre, húzódzkodásra meg egyéb nyalánkságokra. Csak nálam minden lassabban megy, mert fontosabb számomra az, hogy dögös legyek, mint hogy erős, mint egy bivaly. Először szép akarok lenni, aztán erős. :)

0 Comments:

Minden jog fenntartva © Formabontás A weboldalt készítette: Bárány István, 2012