Miért jó ugrókötelezni? - Bármilyen sporthoz hasznos lehet kiegészítésképpen vagy csak úgy, napi mozgásnak.
Gymboss timer - Ugrókötelezéshez és bodyrock edzéshez is rendkívül praktikusnak bizonyult
Pár szó a kitartásról - Saját magamért sportolok.
Tavaszillat - Imádom, mikor kisüti a szemem a nap ugrókötelezés közben.

2017. április 3., hétfő

Áprilisi nyár

Nem mind én ettem meg :)
Ennyire szuper hétvégém már rég volt. Finom csaló ételek, napsütés, meleg, jó társaság. Miközben elkezdtem a harmadik hetemet az új edzéstervemből, még mindig mosolyogva gondolok az elmúlt két napra.
Szombaton csaló napom volt étkezés szempontjából, ezért a kedvenc "kamionos" pizzámat ettük benei kakaós nápolyival.
Ezenkívül rajzeszközöket vásároltunk, amiket végül nem volt időm kipróbálni, de ami késik nem múlik. Az első igazi portrénak Boba Fettet néztem ki a Star Warsból. Az új filmeknek hála, egészen megszerettem azt a világot, szerintem ez majd a rajzaimon is visszaköszön a jövőben.
Jelenlegi forma
Szombat délutáni kardiónak ismét 8 km biciklizés lett a választásom. Aztán vasárnap jógáztam egyet reggel, mert a hátamban éreztem egy kis furcsaságot és a helyére kellett ropogtatnom. :)
Annyira szeretem ezt a mostani edzéstervet. Maximum 55 percbe telik, munka mellett tökéletes. Tele van az Instagram és a YouTube edző, egészségesen étkező lányokkal, de arról egyik sem beszél, hogy nem dolgoznak. Teljesen más úgy edzeni, ha nem vagy eltartott és el kell járni heti 5-6 napot dolgozni. Munka után főzni kell, leginkább olyat amit másnap el lehet vinni dobozokban, hogy ne kakaós csigán vagy elősütött méregdrága péksütemény falatkákon éljünk. Arról nem is beszélve, hogy nem csak ebből áll az élet. Kell, hogy legyen idő a páromra, a kiscicámra, rajzolásra, esti filmnézésekre, olvasásra. Nincs az a szabadidő mennyiség, ami nekem elég lenne.
Festegetés a melegben
A vasárnap egy része az erkélykertünk előkészítésével telt. Az új lakásunkban végre van erkély (az albérletben nem volt) és feltett szándékunk fűszernövényeket, némi salátát és paradicsomot termeszteni. Ennek első lépése az egyedileg nekünk készített erkélyláda tartók lefestése volt. A hétvégén legkésőbb már ültetni szeretnék. Maximum 2 órát töltöttünk a festéssel, de ennyi idő elég volt ahhoz, hogy lepiruljon a vállam. Április másodikán. Hihetetlen.
A múlt héten összesen 270 percet töltöttem edzéssel. Az utóbbi időben ez volt a legjobb. A köhögésem szépen lassan múlik. Négy hete voltam beteg, sajnos sokáig tart.
A héten eddig 55 percet.

2 Comments:

Rita Schaff
2017. május 28. 15:29  

Szia! Nagyon tetszik a blogod, kár, hogy csak most találtam rá. Sok sikert az edzéstervedhez, nekem is szimpatikus az, amit írsz - hogy nem reális az, hogy az ember csak ezzel tud foglalkozni, mikor annyi más van... nekem is ott a párom, meg a főzés, stb. Én abszolút kezdő vagyok, vagyis "újrakezdő": tavaly kezdtem el edzeni, egy ideig tök jól haladtam, aztán jött a nyár és minden kimaradt. Aztán felkerültem Pestre, ott az étkezésemet sikerült tök jól átalakítanom, aztán meg az is visszament, részben idő, részben meg a tehetségtelenségem miatt. x____x (igen, ami a testmozgást + ételkészítést illeti, sosem érdekelt, ellenben kb. minden mással, ami számítógépes :D)

Noémi
2017. május 30. 21:38  

Szia!
Örülök hogy itt jársz és köszönöm a dicséretet. :)
Szerintem ne add fel, sosem késő elkezdeni, újrakezdeni. Nekem is sikerült pedig februárban úgy tűnt hogy minden ellenem van. Az elején nagyon nehéz, a félreevések pedig közben elkerülhetetlenek, de megéri csinálni. :)

Minden jog fenntartva © Formabontás A weboldalt készítette: Bárány István, 2012