Miért jó ugrókötelezni? - Bármilyen sporthoz hasznos lehet kiegészítésképpen vagy csak úgy, napi mozgásnak.
Gymboss timer - Ugrókötelezéshez és bodyrock edzéshez is rendkívül praktikusnak bizonyult
Pár szó a kitartásról - Saját magamért sportolok.
Tavaszillat - Imádom, mikor kisüti a szemem a nap ugrókötelezés közben.

2011. július 20., szerda

Heti 6 edzés és francia nyelvvizsga (?)

Mostanság nincs egy sűrűn bejelentkezős időszak, utólag beszámolni viszont nehézkes. Tegnap délután azon kaptam magam, hogy egy hét alatt egy nap pihenőt tartottam. Minden napra jutott valami, mert annyira meleg volt, hogy elosztottam a napi edzéseimet:
  • Hétfő: Fenék/has/comb-60 perc
  • Kedd: pihenőnap
  • Szerda: Fenék/has/comb-60 perc
  • Csütörtök: Felsőtest-10 perc
  • Péntek: Fenék/has-40 perc
  • Szombat: Comb/has/felsőtest-40 perc +400 ugrálás
  • Vasárnap: Fenék/has/comb-60 perc + 100 ugrálás
  • Hétfő-kedd: 400 ugrálás/nap
A szokásosnál most szélesebbnek érzem magam, szerintem ki vannak telve most az izmaim.:D Nagy hátrány viszont, hogy az ugrókötél eddig pihent a szekrényemben. 35 fokban nem fogok ugrálni és csak szombaton, 13 nap szünet után került rá sor. Kimentem vasárnap, hétfőn és kedden is.
A hasamnak szemmel láthatóan nem tett jót a szünet, de igyekszem figyelni a vacsorámra. Főtt tojás csirkemell sonkával vagy zöldséggel gyakran szerepel az étlapon, de van, hogy csak fehérjeturmixot iszom.
Ami nagy hír, hogy sikerült javítani a 300 guggolás idején, a jelenlegi rekord 6 p 22 mp. Ennél kevesebb idő alatt szerintem nem lehet megcsinálni. A napokban kiegészítettem azzal a gyakorlattal, amit az előző bejegyzésben írtam: a rengeteg guggolástól és a lábanként száz, 6 kg-al végzett gyakorlattól szépen izmosodik a lábam.
Nyárhoz képest kicsit unalmasan telnek a napjaim, a nagy része munkával telik. Még szerencse, hogy az estéket Pistivel tudom tölteni és az feltölt picit.:)  Felcsillant a remény, hogy befejeződik a francia tanfolyam, de épp ellenkezőleg sült el a dolog: középfokú nyelvvizsga a cél, méghozzá a közeljövőben. Ez biztos nagyon jól hangzik most sokak számára, de én nem érzem magam képesnek erre. Tudom, hogy a cég fizeti és ilyen lehetősége kevés embernek van, de idő hiányában szinte biztos vagyok benne, hogy nem fog sikerülni.

0 Comments:

Minden jog fenntartva © Formabontás A weboldalt készítette: Bárány István, 2012