Miért jó ugrókötelezni? - Bármilyen sporthoz hasznos lehet kiegészítésképpen vagy csak úgy, napi mozgásnak.
Gymboss timer - Ugrókötelezéshez és bodyrock edzéshez is rendkívül praktikusnak bizonyult
Pár szó a kitartásról - Saját magamért sportolok.
Tavaszillat - Imádom, mikor kisüti a szemem a nap ugrókötelezés közben.

2013. december 31., kedd

Á, legyen vége az évnek!

Nagyon akartam ma edzeni és nagyon nem jött össze! Azt mondják az év utolsó napja olyan,mint amilyen az újév lesz. Őszintén remélem, hogy ez nálam másképp alakul! Semmi sem sikerült eddig. 27 percig edzettem fenékre, aztán megzavartak és félbehagytam. Szóval ennyi mára.
Újdonság az edzéseimben mostanában a súlyzós lábemelés. Magáról a módszerről itt olvashattok. Én 7-8 kilóval csinálom, elég jó és a combhajlítónak is jót tesz. Tudom, sokan nem hisznek ezekben a gyakorlatokban, de elég hatékonyan formálja a feneket. Nem tartok ott, hogy 60 kilóval guggoljak, ezért egyelőre erre a módszerre hagyatkozom. A kondis lábedzésekkel párosítva egészen hatékony. Lehet persze érvelni, hogy kezdőknek való, de engem ez a kép meggyőzött:

Péntek Enikő az egyik edzésén
Nem ismerem még annyira Péntek Enikő munkásságát, de némelyik edzése egész jó. Barátnőm ajánlgatja a videóit, egyik-másikat meg is csináltam és jól átmozgattak. Jobbak mint Rubint Réka edzései, őt a konditermi programjai miatt érdemes figyelni, azok használhatók! A DVD-i halál unalmasak a visítozásról nem is beszélve.

0 Comments:

Minden jog fenntartva © Formabontás A weboldalt készítette: Bárány István, 2012