Miért jó ugrókötelezni? - Bármilyen sporthoz hasznos lehet kiegészítésképpen vagy csak úgy, napi mozgásnak.
Gymboss timer - Ugrókötelezéshez és bodyrock edzéshez is rendkívül praktikusnak bizonyult
Pár szó a kitartásról - Saját magamért sportolok.
Tavaszillat - Imádom, mikor kisüti a szemem a nap ugrókötelezés közben.

2013. június 26., szerda

Kicsattanok :)

Nem tudom a sok gyümölcstől, zöldségtől vagy egyszerűen a nyártól, de most elég jól érzem magam. Az edzéseim terén nem történ semmi extra a fekvőtámasz szintlépésen kívül, mégis akkora motiváltság van bennem, hogy teljesen fel vagyok dobva. Megszokásból is edzek, mert hozzá tartozik az életemhez. Mégis: most olyan jó, úgy élvezem. :)
Az intervallum edzésekkel bevallom nem sokra mentem a napokban, főleg a hőmérséklet miatt. Kedvem se nagyon van most hozzá, mert több értelmét látom a fegyencedzésnek, konditeremnek és ugrókötélnek, mint bármi másnak. Kellene ám, az állóképességem miatt, de hát ha nem kívánok ilyesmit, akkor minek erőltetni. Zuzana ráadásul fizetőssé tette az edzéseit, szóval a ZWOW-nak a részemről valószínűleg befellegzett. Szerencsére léteznek még hozzá hasonlóak, akik megörvendeztetnek minket a munkásságukkal. Figyelmetekbe ajánlom Melissa Bender-t és Tatianna-t, mindketten nagyon jó edzéseket raknak össze.
Pályáztam egy nyereményjátékra, mégpedig a Jessica fitness Wear oldalán. Egyrészt mert feltették az oldalukra az írásomat, másrészt mert sosem jöhet rosszul, ha neadjisten nyerek egy 40 ezres vásárlási utalványt. Jó ott látni magamat, na. :)
Szorgalmas fegyenckedéseim eredményeképpen, szinten léptem a fekvőtámaszban. Kissé bénán ugyan, de megy a női fekvőtámasz (3x16) és az egyenes hídból is meg tudok csinálni már 3x20 ismétlést.
A lábedzéseimet levettem heti két alkalomra (eddig 3 volt). Nem kell annyiszor. Elég nehezek már a súlyok, így több idő marad a regenerálódásra. Helyette a fenekemet formálom ezerrel, elvégre megfogadtam.
Kellene egy kép is rólam, hogy lássátok hogy nézek ki jelenleg. Így látatlanban nehéz hihetően dirigálni. :)

7 Comments:

Süviandi
2013. június 26. 22:38  

Lassan én is összeszedem magam bejegyzés terén és hála az égnek beszámolok némi fejlődésről is! Addig meg igyekszem összeállítani egy intenzív edzéstervet amolyan kihívásnak szánva. Eddig sosem sikerült tartanom ezeket. :)

Noémi
2013. június 27. 21:31  

Örülök, hogy visszatérsz, eléggé hiányoltalak. Jó lenne egy ugróköteles pajtás ;)

Süviandi
2013. június 28. 7:09  

Hétvégére kitalálhatunk valamit, várom a javaslatod! :)

Noémi
2013. június 28. 21:15  

Benne vagyok, de csak a jövő hétvégében. Holnap dolgozom, túl nagy előnyöd lenne :D

Süviandi
2013. július 6. 22:37  

Na mi legyen a kihívásunkkal?

Noémi
2013. július 7. 21:55  

Ez most nem sikerült, nem úgy jött ki a lépés. Végül is nem muszáj hétvégén. Milyen feladatot szeretnél?:)

Süviandi
2013. július 8. 10:47  

Kezdésnek lehet valami kíméletes kihívást kellene választani, mondjuk adott idő alatt minél több ismétlés. A többit rád bízom :D

Minden jog fenntartva © Formabontás A weboldalt készítette: Bárány István, 2012