Miért jó ugrókötelezni? - Bármilyen sporthoz hasznos lehet kiegészítésképpen vagy csak úgy, napi mozgásnak.
Gymboss timer - Ugrókötelezéshez és bodyrock edzéshez is rendkívül praktikusnak bizonyult
Pár szó a kitartásról - Saját magamért sportolok.
Tavaszillat - Imádom, mikor kisüti a szemem a nap ugrókötelezés közben.

2012. január 19., csütörtök

Inspiráció

Letelt az egy hónap, amit a hasam eltüntetésére adtam magamnak. Kicsit javult a helyzet, de nem sikerült azt elérni, amit szerettem volna. Nem tekintem kudarcnak, nem csak rajtam múlott. Nekikezdek a következő hónapnak, ez már jobban fog sikerülni. Valami hasonló a cél:


A képen természetesen nem én vagyok, de inspirációnak tökéletes. Kockahasam sosem lesz, nem is szeretnék. De ha ilyen lesz, elégedett leszek. Sok ugrókötél-edzés kell hozzá, kevés szénhidrát és hasizomgyakorlatok.

2 Comments:

Angi
2012. január 20. 15:09  

És sok-sok bodyrock. Annyira nem látszik rajta, de ő azért elég izmos is... ez az izmosítás dolog azért nagyon lassan megy, legalábbis nekem :( nekem egy totál zsírmentes popsi az álmom, mert a has már megvan :) mindenki másra hízik...

Noémi
2012. január 20. 23:00  

Hát én hasra hízom, fenékre nem nagyon. A tapasztalat azért segít. Ha ugrókötelezem és nem edzek annyit fenékre, akkor egész jó az arány. :) De ez most annyira nincs meg. Jó, csodák nincsenek, még csak egy hónapja edzek újra rendszeresen, ez a hét meg elég laza volt.
Ha fenékből fogyni akarsz, próbáld ki Rubint Réka csípőgyakorlatait. Az új DVD-n az a verzió csípőre van kitalálva és elég hatásos

Minden jog fenntartva © Formabontás A weboldalt készítette: Bárány István, 2012