Miért jó ugrókötelezni? - Bármilyen sporthoz hasznos lehet kiegészítésképpen vagy csak úgy, napi mozgásnak.
Gymboss timer - Ugrókötelezéshez és bodyrock edzéshez is rendkívül praktikusnak bizonyult
Pár szó a kitartásról - Saját magamért sportolok.
Tavaszillat - Imádom, mikor kisüti a szemem a nap ugrókötelezés közben.

2012. november 23., péntek

Fejreállva

Néha egészen nevetségesnek érzem magam. Gyáva vagyok, mint egy nyúl.:) Ma szabadságon voltam, így délelőtt nyugodt szívvel bemehettem edzeni a terembe. Mindez örömmel töltött el, mert elég kevés időt töltöttem ott az elmúlt két hétben és vágytam a súlyzókra.

A bordásfal hasznos
Az edzés végén a fejenállással próbálkoztunk nagy lelkesen. Végig nagyon jól szórakoztam, mert tisztában voltam vele, milyen kevés választ el a sikertől és milyen nevetséges vagyok, hogy nem merem megcsinálni. Végül a dac rávezettet minket a megoldásra és sikerül megcsinálni. Vicces, hogy ilyen beszari vagyok. Még fejjel lefele is vigyorogtam. Jó volt. Jöhet a kitartó gyakorlás, aztán talán kézen is állok egyszer. Azt hozzátenném, hogy mindez bordásfal mellett történt, nem csak úgy szabadon. Szeretném még szokni a helyzetet.
Semmi eget verő nem történt ma a teremben, lábedzést tartottam, plusz kiegészítettem a "medal of honor abs" intervallum videóval. Cakkumpakk 60 perc és utána csodásan érzem magam.
Az összeesés még mindig tart, kicsit fogytam is úgy érzem. Egy ZWOW-ot sem csináltam a héten, csak intervallumoztam, lehet az égeti ennyire a zsírt. Nem baj, ennek is van előnye: négy tojásból csináltam ma a rántottát.
Holnap meg rékázok és kész. Jó a konditerem, jók a ZWOW-ok, de nekem a lábsúlyos Réka is kell a fenékformáláshoz. Nincs is vele különösebb problémám. :)

2 Comments:

Pisti
2012. november 24. 14:37  

A nyulak nem tudnak fejenállni. Ellentétben veled.

Noémi
2012. november 24. 21:45  

Hát, ha nem csinálod meg előttem, még mindig nyúl lennék. :)

Minden jog fenntartva © Formabontás A weboldalt készítette: Bárány István, 2012