Miért jó ugrókötelezni? - Bármilyen sporthoz hasznos lehet kiegészítésképpen vagy csak úgy, napi mozgásnak.
Gymboss timer - Ugrókötelezéshez és bodyrock edzéshez is rendkívül praktikusnak bizonyult
Pár szó a kitartásról - Saját magamért sportolok.
Tavaszillat - Imádom, mikor kisüti a szemem a nap ugrókötelezés közben.

2011. február 26., szombat

Popsi edzés

 Ma megpróbálkozom némi tornával. Nem tudom mire jutok, mert bár lázas nem vagyok, a köhögés nem enyhül és még náthás is lettem. Ha ma sikerrel járok akkor sajna 5 nap kényszerpihenőn vagyok túl. Úgy érzem fogytam is, az állagromlásról nem is beszélve.Az a baj, hogy ilyen után nagyon nehéz nekiállni, mert érzem magamon, hogy fizikailag sem állok a helyzet magaslatán. Ilyenkor képekkel szoktam ösztönözni magamat.


Zuzana itt még nem volt annyira kigyúrva,mint most. Ez a kép azért jó, mert emlékeztet arra, hogy ha rendszeresen edzem, akkor a narancsbőrnek búcsút inthetek. Az meg jó érzés mikor szinte mindenkinek van a strandon, nekem meg nincs.  :D
40 perces Réka popsigyakorlatot tervezek, meg némi Bodyrock tv-t a kevésbé ugrálós fajtából.Ha sikerül, akkor a további napok: hétfő, szerda, péntek, vasárnap, valamint minden nap hasazás.
Néztem reggel Bodyrock tv-t. a legújabb videóban (You push me workout) kezdő gyakorlatokat is mutat, amik kísértetiesen emlékeztetnek a Réka gyakorlatokra. Azt hiszem, hogy  Réka edzései egyre kevésbé valók nekem. Mindig ugyanazok és a honlapja sem azt sugallja, amire nekem szükségem van. Én nem fogyni akarok, hanem erősödni, formásodni. Elérni legalább valami hasonlót,amit szeretnék, és ez fogyókúrával nem működik. Valamiért ellentétet érzek az izmai és a dvd-i között. Mindig azt mondja, hogy "mindenki nézhet ki így", ezt pedig én kicsit hazugságnak érzem. Lenyom egy alakreform órát, utána meg lemegy az edzőterembe súlyokat emelgetni. Az a tervem, hogy a popsit kivéve megpróbálok minél jobban átállni bodyrocker gyakorlatokra.
Most pedig megyek edzeni. :) Uh, erre kíváncsi leszek.:S

3 Comments:

Névtelen
2012. február 27. 12:28  

Szia! Na hogy sikerült az edzés?
Én ma akarom elkezdeni a fenék és a combformálást... Nyárig nem sok időm van, a fenekem pedig túl lapos, a combom meg narancsbőrös lett az elmúlt pár hónapban. Szóval most kicsit elvagyok keseredve ezek miatt, de sikerülnie kell nyárig formába hozni magam!!!
Mától pedig járok ismét bicajozni (tavaly nagyon jót tett) és a futást is elkezdem.

Noémi
2012. február 29. 20:55  

Szia,

Hát ez egy egy éves bejegyzés, de úgy rémlik elég rosszul sült el. Betegen nem szabad edzeni...
Narancsbőr ellen én jelenleg súlyokkal próbálkozom, na meg bodyrockkal és ugrókötéllel.:) Feneket formálni szintén súlyokkal tudsz.:)

Zsolt
2016. június 17. 16:21  

Pornószínésznő... Susana Spears néven... ;)

Minden jog fenntartva © Formabontás A weboldalt készítette: Bárány István, 2012