Miért jó ugrókötelezni? - Bármilyen sporthoz hasznos lehet kiegészítésképpen vagy csak úgy, napi mozgásnak.
Gymboss timer - Ugrókötelezéshez és bodyrock edzéshez is rendkívül praktikusnak bizonyult
Pár szó a kitartásról - Saját magamért sportolok.
Tavaszillat - Imádom, mikor kisüti a szemem a nap ugrókötelezés közben.

2011. május 7., szombat

Ugrálni szeretnék

Gyógyulgat a bokám(már szinte nem is fáj) és erős késztetést érzek, hogy kimenjek ugrókötelezni, pedig még nem kellene. Ezzel kapcsolatban merült fel ma, hogy ha többen is ugróköteleznénk, megoszthatnánk az eredményeket, aztán minden héten kihirdetnénk a győztes nevét.:) Ez lehetne kihívás, adott ugrásszámmal , de lehet akár szimpla összehasonlítás is. Ha valaki kedvet érez erre, itt lehet jelentkezni.:)
Ma hasra és a karomra tartottam edzést, holnap viszont valami másfél órás átmozgatás jó lenne, felsőtest nélkül, abból erre a hétre elég volt már. You Tube-on keresgéltem, találtam is két videót, az elsővel holnap szeretnék megküzdeni, a másodikkal pedig kedden.(mivel nem lesz franciaóra, juhéé..:D )



Vasárnapi kihívás :)



Keddi edzés franciaóra helyett

Ma megrendeltük a fehérjeport, jövő hét közepén szerintem meg is érkezik. Csokis ízesítésű, így nem kell majd bajlódnom azzal, hogy ihatóvá tegyem. Magában nem túl finom, és elég nehezen oldódik fel, szóval kíváncsian várom ez milyen lesz.

7 Comments:

Jágó
2011. május 7. 22:29  

Én anno ettem ipari tejfehérjét. Fehérje tulajdonsága ugye, ha nedvesség éri, csomósodik. Na ezt külön edzés volt lenyelni. :D
A tápkiegként árult cuccokban persze már van csomósodás gátló adalékanyag.

Noémi
2011. május 7. 22:37  

Hát a Rossmannosban biztos nincs ilyen csomósodásgátló.:D Néztünk mi is ilyen ipari fehérjét, de aztán végül maradtunk az ízesítettnél.

Süviandi
2011. május 7. 23:41  

Ha végre megveszem az ugrálókötelet benevezek. Nagyon jó ötlet :)!
A holnapi edzéshez lehet csatlakozok. Bár nem hiszem, hogy menni fog 16 kör. Imádom ezt a csajt. Majd egyeztetjük az eredményt ha gondolod.

Noémi
2011. május 8. 9:35  

Andi, szólj akkor ha megvan az az ugrókötél.:)16 kör azért tűnik soknak, mert 15-15 van mindegyik gyakorlatból.Lebegőülésből meg 16x15 jó sok.De majd meglátjuk mire megyünk.:)
Jágó,te nem tartasz velünk az ugrókötelezésben?:)

Jágó
2011. május 9. 21:31  

Háhá, még mindig nem vettem, nem volt még időm. Most heti 5x járok edzeni, de tervezem, hogy szombatonként valami mozgékony edzést csináljak, box/ugrálókötél stb, hogy az állóképesség is növekedjen, ne csak az izom.

Noémi
2011. május 10. 21:06  

Heti 5x? És időben ez mennyit jelent? Pl. 5x 1 óra? Ugrókötelezni jó dolog, megéri a befektetést. Meg most már kíváncsi lennék, hogy más mennyit képes leugrálni.:)

Jágó
2011. május 12. 21:32  

1 óra pontosan, de 1,5 lenne az ideális, csak mivel meló előtt edzem reggel, többre nincs időm. Ha hatkor nyitva lenne a terem ott lennék (sajna 7kor) . :D

Minden jog fenntartva © Formabontás A weboldalt készítette: Bárány István, 2012