Miért jó ugrókötelezni? - Bármilyen sporthoz hasznos lehet kiegészítésképpen vagy csak úgy, napi mozgásnak.
Gymboss timer - Ugrókötelezéshez és bodyrock edzéshez is rendkívül praktikusnak bizonyult
Pár szó a kitartásról - Saját magamért sportolok.
Tavaszillat - Imádom, mikor kisüti a szemem a nap ugrókötelezés közben.

2014. január 13., hétfő

Guggolós hétfő

Csak pár rövid sor a mai napról, csak mert borzasztóan elégedett vagyok magammal. Majdnem egyórás láb-fenék nap kipipálva. Réka szerencsére, ha nem is mindig, de feltöltögeti a facebook oldalára az aktuális edzőtermi programját és ennek nagy hasznát veszem. Nem kell törnöm a fejem, hogy mit hányszor ismételjek és melyik legyen az éppen aktuális gyakorlatsor. A mai edzésemet a képen láthatjátok.
(Forrás: Rubint Réka facebook oldala)
A céges edzőteremben korlátozottak a lehetőségek. Nincs lábtoló, nincs tárogatógép. Egy edzőtorony áll rendelkezésre a gépes gyakorlatok elvégzéséhez. Improvizálnom kell ilyen esetekben, helyettesítek. Így lett a lábtolásból is guggolás. A csípőre tárogatást oldalt fekve csináltam, lábsúllyal, így elég volt oldalanként 25-öt megcsinálni. A többi maradt ugyanaz. Összességében rengeteget guggoltam. Először 4x12, majd követte szépen sorban 20-15-15-12-12-10-10. A térdelős lábtolásra raktam fel plusz súlyt, ment a 9 kg, de egyelőre ez a maximum. Ha ettől nem lesz kerek hátsóm, akkor semmitől.  A zene is megfelelő volt, minden stimmelt. Élveztem nagyon.
Holnap biztosan pihenőnapom lesz, nem lesz egy perc időm se edzeni. A szerdait pedig már most tudom,de nem árulom el, hogy mi lesz. ;)

0 Comments:

Minden jog fenntartva © Formabontás A weboldalt készítette: Bárány István, 2012